در حالیکه تنها چند روز به اعلام نتایج داوری جایزه "حمل و نقل پایدار 2011 " باقی مانده است ، برخی سیاست زدگی های نهادهای مسئول در ایران و رسانه های مدعی حمایت از دولت سبب شده مردم احساس کنند ، عده ای جز تلخ کردن شیرینی ها به کام مردم کار دیگری بلد نیستند .
به گزارش منابع خبری ، وزارت امور خارجه با سفر محمدباقر قالیباف شهردار تهران و هیئت همراهش به واشنگتن برای دریافت جایزه بینالمللی حمل و نقل مخالفت کرد.
یکی از مسئولان شهری در گفتوگو با فارس، به موضوع سفر هیئتی از سوی شهرداری تهران به واشنگتن برای دریافت جایزه بینالمللی حمل و نقل عمومی در چند روز آینده اشاره کرد و گفت: آقای قالیباف خودشان نمیخواستند به این سفر بروند اما هیئت همراهی را تعیین تا به این سفر اعزام و جایزه را دریافت کنند.
وی ادامه داد: وزارت امور خارجه با این سفر مخالفت کرده است.وی در پاسخ به این پرسش که قرار نبود شهردار تهران در این سفرحضور داشته باشد، گفت: قرار بود هیئتی به این سفر اعزام شود که اسم آقای قالیباف نیز در این هیئت وجود داشت؛ اما زمانی که وزارت خارجه با این سفر مخالفت کرد شهردار تهران اعلام کرد یک نفر به نمایندگی از شهرداری تهران به این سفر رفته و این جایزه بین المللی را دریافت کند.
این مسئول شهری در پاسخ به این پرسش که از سوی کشور مربوطه روادید صادر شده است، گفت: باید قبل از صدور روادید نامهای از ایران ارسال میشد تا این کار انجام شود؛ اما این نامه ارسال نشده است.
این در حالی است که از همان ابتدای روی کار آمدن قالیباف در شهرداری تهران و بعد از کارهای کارشناسی صورت گرفته توسط نخبگان ، تصمیم مدیریت شهری بر این شد که سیستم حمل و نقل عمومی را گسترش دهد و در این چند سال نیز به تنهایی و بدون یاری تاثیرگذار دولت ، موفق به گسترش حمل و نقل عمومی در پایتخت شده است .
ایجاد و گسترش حطوط اتوبوس های پر سرعت "BRT" از جمله اقدامات مفید شهرداری تهران بوده است که سبب شده بسیاری از مسافران با استفاده از این خطوط با سرعت حداکثری به مقصد خود برسند .
هر چند گسترش این خطوط با مانع تراشی ها ، فضاسازی های رسانه ای و سیاسی و تخریب های زیادی همراه بوده است . اما شهرداری تهران یک تنه در برابر مانع تراشی ها ایستاد و تا جایی که امکانات و منابع شهرداری اجازه می داد این خطوط را گسترش داد .
اکنون شهرداری تهران که با این همه مشکل و بدون کمک دولت موفق به گسترش این خطوط شده است در کنار شهرداری های شهرهای بزرگی چون نانت فرانسه ، گوانگژوی چین ، لیون مکزیک و لیما پایتخت پرو نامزد دریافت جایزه بین المللی " حمل و نقل پایدار 2011 " شده است .
انتظار از مسئولان دولتی این بود که به این نامزدی به چشم یک افتخار بین المللی برای نظام جمهوری اسلامی ایران نگاه کنند و از آن نهایت بهره را ببرند. اما متاسفانه گاهی احساس می شود برخی مسئولان اساساً نسبت به موفقیت هایی که به سود مردم و نظام هست نیز حسادت می کنند .
بی تردید این موفقیت می تواند از سوی مسئولان دولتی سبب بهره گیری از امتیازات مهمی چون میزبانی اجلاس های بین المللی شود . اما باید نگاه ها را از سیاست زدگی و رقیب پنداری های سیاسی دور کرد . نمی توان همه منافع کشور را قربانی این کرد که عده ای قالیباف را رقیب سیاسی خود می پندارند و حتی تلاش می کنند موفقیت های او و مجموعه تحت مدیریتش را نبینند .
این واقعا قابل توجیه نیست که شهرداری تهران با اینهمه مشکلات مادی و منابع مالی و سنگ اندازی ها ، موفق شده در گسترش حمل و نقل عمومی گامی بردارد که دنیا و نهادهای بین المللی ببینند اما عده ای عمدا دستشان را روی چشمشان بگذارند که چیزی نببنند .
بی تردید قربانی چنین رفتارهای سیاست زده و غیر منطقی مردمی هستند که انصافا هیچ چیز برای نظام و انقلاب کم نگذاشته اند و امروز منافع آنها جلوی چشمشان به بازی گرفته می شود .
امروز مردم می پرسند شما که بنزین را 700 تومان کردید، قرار بود در کنار این آزادسازی به گسترش حمل و نقل عمومی کمک کنید ؟ چرا کمک نمی کنید ؟ چرا قانون مصوب مجلس را برای اختصاص دو میلیارد دلار به مترو اختصاص نمی دهید ؟ چرا قدمی بر نمی دارید که این مردم مظلوم راحت تر در شهر رفت و آمد کنند ؟ چرا کاری که از شما بر می آید و همه هم می دانند اگر بخواهید می توانید مشکلات را برطرف کنید ، انجام نمی دهید تا میزان رضایتمندی مردم را افزایش دهید ؟ چرا حالا که یک نفر پیدا شده بدون کمک شما به گسترش حمل و نقل عمومی کمک می کند سنگ اندازی می کنید ؟این وضع تا کی ادامه خواهد یافت؟
http://shafaf.ir/fa/pages/?cid=42175